THE BURGERY EN CHITIR CHICKEN

THE BURGERY EN CHITIR CHICKEN The Burgery Lommel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 495 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Burgery en Chitir chicken. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 0:55 Churros oreo bestelt kreeg churros met chocolade saus echt smerig was dit het was vroeger beter Hot wings niks crunchy was gewoon slap als iets alsof ze uit de microgolf kwam smoothies smerig De nieuwe eigenaar doet het erg slecht jammer dit
26 jun 2022 om 17:14 Food was hot and delicious. Great burger and my kids enjoyed the chicken bites and fries. The wings were good and crunchy outside. Fast delivery. Would order again soon.
15 jun 2022 om 18:44 Gemiddeld 9€ voor ne hamburger waar zelfs in mc donalds meer tussen zit! Vroeger veel beter!
14 jun 2022 om 22:07 Eten was tijdje geleden beter en tussen een burger was niet alles wat er tussen hoorde friet was ook al ni war het was bezorger leest blijkbaar niet wat de instructie was voor levering wat werd opgebeld gebrekkig taal dat die voor de deur stond
12 jun 2022 om 20:16 Ze waren 25 te laat. Eten was koud. En we kregen niet wat we besteld hadden. Verkeerde hamburgers. Kortom zeer zeer slecht. Hier bestellen we nooit meer
11 jun 2022 om 19:43 Geleverd zoals aangegeven, eten was warm en lekker
5 jun 2022 om 19:55 We hadden 2 bakje friet bij de crispy burger besteld en niet gehad. Ook stond op de bestel lijst Coca Cola maar het was helaas Pepsi. Verder was het eten prima
5 jun 2022 om 19:39 De vorige keren heel tevreden, vandaag vonden wij het slecht van smaak, de frieten zijn anders dan anders .. en we hebben ons blikje fanta niet ontvangen.
4 jun 2022 om 18:59 Super lekker! Alleen jammer dat we onnoemelijk lang hebben moeten wachten en dan als nog een onvolledige bestelling kregen. Maar wat erin zat... was wel top!
2 jun 2022 om 17:17 Het eten is het beste dat ik ooit heb geprobeerd, maar het duurde te lang om het naar huis te brengen.
30 mei 2022 om 21:27 OK
29 mei 2022 om 21:33 Waited almost 3 hours for my food. Never ordering again.